INFORMATIEDie eerste momenten samen, de rust van het huis met een kleintje, de kraamtijd. Momenten die voor bij vliegen en ik met alle liefde voor jullie vast wil leggen.
Herinneringen, alleen van jullie.. alles bij jou thuis met zo veel mogelijk jullie en zo min mogelijk poespas.  

Wanneer?
Tussen de 5-12 dagen na geboorte is ideaal. Maar soms heb je dat niet altijd voor het zeggen. De eerste dagen zijn vaak wennen en het gedoe van een shoot staat dan niet altijd boven aan je lijstje.
Dus ga vooral niet stressen. Zeker zijn van een plekje? Neem dan rond de 25e week van je zwangerschap contact met mij op.

Waar?
Ik vind het belangrijk om daar te shooten waar de baby het meest op zijn of haar plek is. Meestal is dit thuis, soms (op verzoek) al in het ziekenhuis of bij opa/oma maar nooit in een studio. Samen kijken we naar plekken met het 
meeste daglicht. Een paar foto's van de babykamer mogen ook niet ontbreken. Oh en vergeet je bed niet op te maken ;)

Wat?
De baby dus! Maar ook de rest van gezinsleden kunnen er niet aan ontkomen. Uit ervaring weet ik dat zelf op de foto gaan vlak na je bevalling misschien niet altijd even gemakkelijk is, maar zeg eens eerlijk.. de mooiste foto's zijn toch vaak die met mama of papa.
Je er altijd nog voor kiezen deze niet op social media te plaatsen ;-).

Prijzen?
Voor een newbornshoot bij poppyphoto betaal je €195,- en binnen Utrecht, Zaandam & Amsterdam betaal je geen reiskosten. Daarbuiten reken ik 0,20 per km. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur. 
Voor deze prijs krijg je minimaal 20 bewerkte foto's in een online album & in hoge resolutie. Beide zonder logo's of watermerken. Deze kun je dus zelf laten afdrukken bij ieder willekeurig adres.